dinsdag 28 maart 2023

ENORME UITDAGING

Explosie van inschrijvingen voor de voetbalweek van 2023!

Beste voetballers en voetbalsters,

De inschrijfperiode voor de editie van dit jaar zit erop!

We weten dat het jeugd-voetbalkamp een beleving is voor veel kinderen. We weten dat de mix van voetbal, andere sporten en het plezier maken met elkaar een succes is. We weten dat hierdoor de inschrijfperiode bij vele ouders en/of verzorgers altijd al weer vroeg in de agenda staat.

Echter dat jullie ons voor zo'n grote uitdaging zouden zetten zagen we niet aankomen. Met 382 aanmeldingen is dit veruit het grootste aantal inschrijvingen in 17 jaar tijd.

We hebben tijd nodig, waarom?

We gaan op zorgvuldige wijze kijken hoe we zoveel mogelijk kinderen mee kunnen laten doen aan de voetbalweek. Daarbij zullen we moeten kijken naar de beschikbaarheid van eventuele grasvelden naast de kunstgrasvelden die we altijd gebruiken, naar de groep begeleiders die we tot onze beschikking hebben en naar de capaciteit van de kantine.

Geloof ons dat we er alles aan gaan doen om jullie niet of zo weinig mogelijk van jullie teleur te stellen. Garanties kunnen we alleen echt niet geven dat iedereen deel kan nemen en daarom blijft het nog even spannend of je mee kan doen.

We houden jullie op de hoogte en komen zo snel mogelijk met een update.

Met sportieve groet,

Team organisatie Jeugd-Voetbalkamp Hardenberg